eller lokal konto

– Evig takknemlig for talentstipend

Målselv-gutten Bjørn Hegstad ønsket å utvikle sine ferdigheter som sanger og kordirigent. Han fikk stipend fra oss i fjor, og er nå godt i gang med studier ved Timiani-akademiet.

Bjørn forteller at det å ta fatt på Timani-lærerutdanningen har vist seg å være den beste beslutningen i livet på lenge.

– Kunnskapen og fornemmelsen av kroppens muskler har gitt meg mer teknisk overskudd, kraft og spilleglede som pianist, sanger og dirigent enn noe annet. I tillegg lærer jeg om emosjoner, både generelt og mine egne, og lærer dermed bedre meg selv å kjenne som musiker og person, sier han.

Han forteller videre at lærerne er ekstremt inspirerende og motiverende, og at medstudentene utgjør et herlig fellesskap.

– Studiet har rett og slett gitt meg økt livskvalitet, og jeg er evig takknemlig til Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge for at de finansierer Timani-studiet for meg.

Vil du søke på talenstipend?

Også i år skal vi dele ut stipend til unge kulturtalenter i landsdelen. Er du mellom 18 og 35 år, bosatt i Nord-Norge, og driver med scenekunst, visuell kunst, film, musikk eller litteratur? Da kan du søke. 
Les mer og søk på vårt talentstipend her

Bildet er fra Timani-festivalen i november 2016, da Bjørn dirigerte et kammerkor sammensatt av Timani-studenter på henholdsvis øvelse og konsert.

 

Søndag, februar 19, 2017 - 21:49